mahan کاربر جدید وضعيت: آفلاين 4 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 17 امتياز: 121 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 5 ارديبهشت ماه ، 1389 02:51:44 موضوع مطلب: دامنه فارسی (idn) چیست؟
کاربران اینترنت از روز دوشنبه 15 اکتبر می توانند سایت های خود را با 11 الفبای مختلف غیر از لاتین از جمله الفبای فارسی به ثبت برسانند.
به گزارش مهر، آیکان، سازمان آمریکایی ارائه دهنده مقررات نام های دامنه های اینترنتی تصمیم گرفته است که از روز دوشنبه، 15 اکتبرثبت آدرس های وب با 11 الفبای جدید را مورد آزمایش قرار دهد.
از جمله الفباهایی که در این آزمایش امکان ثبت دارند می توان به فارسی، عربی، روسی، هندی، کره ای، ژاپنی، تامیلی و چینی اشاره کرد.
آزمایش برخی از این زبان ها می تواند مشکلاتی را برای دامنه هایی که در ادامه آدرس های اینترنتی می آیند، بوجود آورد. برای مثال برای ثبت آدرسی به زبان فارسی و یا عربی که برخلاف زبان های لاتین از راست به چپ نوشته می شوند در دامنه .com که از چپ به راست نوشته می شود می تواند دشواری هایی را در نوشتن آدرس در بر داشته باشد.
باوجود این، پل تومی، رئیس آیکان اظهار داشت: "این رویداد مهترین اتفاق از زمان اختراع اینترنت است."
یکی از اولین شرکتهایی که در کشور نسبت به ثبت اینگونه دامین ها اقدام نمود شرکت فراکارانت میباشد.
برای ثبت دامین های فارسی.com میتوانید به
soheyla کاربر جدید وضعيت: آفلاين 11 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 6 امتياز: 47 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 11 خرداد ماه ، 1389 17:27:19 موضوع مطلب: ثبت دامین فارسی و ویژگیها
سلام
میخوام دامین فارسی ثبت کنم .
نزدیک به 100تا اسم تو ذهنم هست .
ارزونترین و مناسب ترین شرکت یا وب سایتی که به من معرفی میکنید چی هست ؟
لطفا به من خبر بدید چون با چندتا سایت کار کردم دامینم رو ثبت نکردند هیچ پولم رو هم خوردن .
یک سوال هم از بچه ها داشتم
بازدید سایت رو میخوام افزایش بدم روش افزایش بازدید سایت رو چی هست چنتاشو میدونم ولی میخوام خیلی علمی برم جلو .
یکیش این دامین فارسی ها بود که الان مشغول ثبت کردن و پارک کردنش هستم.؟